Jdi na obsah Jdi na menu

14. 1. 2011

 

peter.png

Peter Griffin

(hlava rodiny) Peter celé dny kouká na bednu, což jeho inteligenci ani faldům moc neprospívá. A když už se zvedne, odkráčí do hospody, kde pije z plna hrdla a rozdává rozumy. Zmlkne, když už je pěkně zlitý, a to je skoro pořád. Pracuje jako bezpečnostní technik v továrně na hračky. Jeho neschopnost naštěstí šéf přehlíží. Je nezodpovědný irsko-americký katolík a má rád rybaření.

 

 

 

lois.png

Lois Griffinová         

(matka) Žena Petera je pro změnu protestantka, která se stará o domácnost a vlastně úplně o všechno. Do rodinného rozpočtu přispívá tím, že učí hře na piano. Ráda zpívá a umí karate.

 

 

 

 

 

 

chris_griffin.png

Chris Griffin

(starší syn) Chris je tak hloupý, až je zábavný. Lomcuje s ním puberta. Nemá žádné přátele – s výjimkou stromu – , všichni mu dělají naschvály a posmívají se mu. Obává se zlé opice, která sídlí u něj ve skříni. Takové báchorce však nikdo nepřikládá význam.

 

 

 

 

 

stewie.png

Stewie Griffin

(odrostlé mimino) Nejmenší člen rodiny má megalomanské touhy a nenávist snad sál už s mateřským mlékem. Matku by nejraději zabil. Tátovi říká familiérně Tlusťochu a na mámu volá Lois. Roztomilému robátku sice všichni rozumí, ale většinou ho ignorují nebo ho neberou vážně.

 

 

 

 

 

brian.pngBrian 

(pes) Není jen tak ledajaký, chodí po dvou, pije martini, má rád ženy a jezdí Toyotou. Umí čtyři jazyky. Pak mu ale hrábne a začne aportovat, honit kočky a utíkat před vysavačem! Jeho identita je zkrátka lidská jen částečně. Spolehnout se na to, že je Brian jediný rozumný tvor u Griffinů, bohužel nemůžete.

 

 

 

 

meg.png

 

Meg Griffinová     

(dcera) Středoškolačka vrstevníky neoblíbená, kterou stále neopustila puberta a pláč. Krásy mnoho nepobrala, trochu svým vzhledem připomíná kluka. Budoucnost vidí ve změně svého těla v mužské. K tomu by se také ráda přejmenovala z Meg na Rona.